Het bedrijfsrestaurant is een omgeving waar uw medewerkers en gasten genieten van het eten, elkaar ontmoeten, aan het werk zijn of even ontspannen. Wij zorgen voor een passende, praktische en sfeervolle inrichting, die naadloos aansluit bij uw organisatie.
Ontmoetingsplek met beleving
Een bedrijfsrestaurant krijgt steeds meer een horeca-uitstraling. Met bijvoorbeeld uitgiftebalies, front cooking, een koffiebar en een grab and go. Een efficiënte routing en een herkenbaar concept is dan een must. De keuken vormt de basis van het complete bedrijfsrestaurant. Wij adviseren u graag over het gebruik van de juiste apparatuur, de zichtlijnen en de indeling van de
ruimte. Wij denken graag mee over functionele oplossingen die innovatief en fraai zijn.
Duurzaam maatwerk
Daarbij is het belangrijk dat het gehele plaatje klopt. Van presentatie tot aan werkomgeving. Wij werken veel met composiet en interieurbouw in de uitgifte, in de bereidingskeuken vooral met RVS en volkern. Dat is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan door maatwerk een eigentijds en uniek concept worden gemaakt. In overleg met u en eventuele cateraar doen wij u een voorstel van de inrichting, die wij in 3D kunnen presenteren.
Deskundig en ervaren
U kunt bij ons terecht voor het advies, de productie en de plaatsing van uw bedrijfsrestaurant. Onze servicedienst zorgt voor het reguliere onderhoud en eventuele reparaties. Wij werken intensief samen met aannemers en E&W- installateurs, maar maken zelf de aansluitpunttekeningen en begeleiden de bouwkundige zaken intensief. Wij zetten onze kennis en meer dan 50 jaar ervaring in voor het beste resultaat.
Onze werkwijze
Advies
Bij de keuze en inrichting van uw keuken is een zorgvuldige afstemming van uw wensen en ideeën van groot belang. Wij denken graag mee over functionele, innovatie en fraaie oplossingen en geven advies over de perfecte routing en de toepassing van duurzame apparatuur.
Ontwerp
Het resultaat van het adviesgesprek presenteren wij in een functioneel ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige nieuwe keuken.
Technische tekening
De technische informatie geeft de verschillende aansluitpunten weer, zodat de projectleiders alles goed kunnen uitvoeren.
Productie
Na uw goedkeuring op het ontwerp starten we met het bestellen van de juiste apparatuur en het produceren van het maatwerk.
Plaatsing
Wij werken intensief samen met aannemers en E&W-installateurs en begeleiden de bouwkundige zaken rondom de installatie. Zo kunnen wij snel en efficiënt plaatsen.
Service
Wij hebben een eigen 24-uurs serviceverlening die zorgt voor eventuele reparaties en het reguliere onderhoud.
Bedrijfsrestaurant voor VRGZ
De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ) is een organisatie voor brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en voorbereiding en coördinatie op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. W …
Bekijk deze case