Hoge Veer Bastion’ bestaat uit twee bouwdelen. Een deel wordt door Zorgorganisatie Het Hoge Veer (ZHHV) gebouwd en één deel door Thuisvester. Kampri heeft voor het Hoge Veer Bastion de afzuigtechniek, kooklijn, uitgifte, koude opslag en voorbereiding, vaatspoelkeuken alsmede diverse opslag ruimtes mogen inrichten.
Uitgelichte cases
Keukenlokaal voor het Zone college in Doetinchem
Wij zijn geselecteerd als keukenleverancier voor het Zone college in Doetinchem.
Deze nieuwbouw heeft een duurzame en circulaire energie- en waterhuishouding dat onderdeel is van een lokaal ecosysteem.
Er zijn drie praktijkruimtes ingericht voor kooklessen met ieder een eigentijdse uitstraling.
De catering keuken is ingericht als gezonde schoolkantine.
In de school hebben wij ook RVS troggen voor VMBO groen praktijkruimtes geleverd.
Professionele keuken voor het Maasziekenhuis Boxmeer
Drie afdelingskeukens, een bezoekersrestaurant, een bereidingskeuken, een vaatwasstraat, koelcellen en een winkel heeft Kampri voor het nieuwe Maasziekenhuis verzorgd. De drie verpleegetages in de nieuwbouw hebben allemaal een eigen keuken. Patiënten kunnen nu niet alleen op de vaste drie tijden eten, maar ook wanneer ze er echt zin hebben. Samen met het bredere assortiment moet dit ook het herstel van de patiënt bevorderen, rekening houdend met zijn dieet en voedingsgewoonte.
Professionele keuken voor Zorgcentrum Pantein Castella Cuijk
Bij dit project heeft Kampri de productiekeuken, de koelcellen, de vaatspoelruimte, de koffiebar en de winkelinrichting geleverd. Castella is onderdeel van de prachtige nieuwe wijk Cantheelen aan de oostkant van Cuijk. De wijk ligt tussen het indrukwekkende rivierenlandschap van de Maas en het historisch centrum.
Keukenlokaal voor MBO Rijnland Leiden
Drie inschietovens voor de bakkerijafdeling, een professionele doorschuifvaatwasser, een pannenwasmachine, vier combisteamers en een Frima Vario Cooking Center. Samen met een grote opstelling van leerlingsets met daarboven een afzuigplafond heeft Kampri een sterk onderwijskundig concept gerealiseerd voor MBO Rijnland in Leiden. Een concept dat volledig aansluit op alle huidige en toekomstige onderwijsaspecten voor de professionele Horeca en Bakkerij-opleidingen.